FredBest Asiakaspalvelu

Yli 3500 kone- ja laitetoimituksen kokemuksella (mukana myös vuonna 2008 liitetyn Hämeskoneen laitekanta) FredBest- Asiakaspalvelu tuottaa monipuolista huoltopalvelua ja selkeitä palvelupaketteja koneen elinkaaren eri vaiheisiin. Näillä lisääntyy koneiden luotettavuus ja turvallinen käyttö sekä tuottavuus paranee. Huolto-ohjelmien ennakoiva suunnittelu helpottaa ylläpidon budjettikuria. Tehdaskoulutetut huoltoresurssit sekä suorat kanavat konetietoon ja varaosalähteisiin takaavat onnistuneen ongelmanratkaisun.

Käyttäjäkoulutus

Tarpeiden mukaan koneiden käyttöönottokoulutus voidaan aloittaa jo valmistajan tehtaalla ja päätös aina varsinaisen asennuksen yhteydessä tuotantolaitoksessa.

Määräaikaishuollot

Säännölliset huoltotyöt, oikea ajoitus ja riskien minimointi lisää tuottavuuttaa ja sillä on iso merkitys työturvallisuuteen.

Ylläpito- ja huolto palvelut

Maan kattavan huoltoteknikkoverkoston ja hyvin varusteltujen huoltoautojen johdosta pystymme suorittamaan huoltoja ympäri maan.

Varaosapalvelu

Tarjoamme varaosia heti toimitukseen suoraan varastosta sekä tilauspalveluna päämiehiltä 24 tunnin sisällä.

Vuosittaiset ylläpito-ohjelmat

Suorien hintaetujen lisäksi huolto-ohjelmat säästävät aikaa, kun määräaikaishuollot voidaan toteuttaa tuotannollisesti parhaiten sopivana ajankohtana.