S1 Multipress Kombi Lävistys- ja laserleikkauskeskus

S1

Lävistysasema koostuu patentoidusta SPD- hybridivoimantuotosta, jossa ohjelmoitava iskunpituus Thick Turret -työkaluille.

S1 pihti

Twin- pihtisyöttö on varustettu vapaasti paikoitettavilla pitokynsillä, mikä mahdollistaa koko levyn työstämisen ilman hukkaa.

S1 kasetit

Yhteensä 41 kappaletta Thick Turret -työkaluja (B, C ja D asemat) on sijoitettu työkalukasettiin ja jokaiselle työkalulle on oma hybridivoimantuotto ohjelmoitavalla iskunpituudella. Multipress lävistyksen kappaleajat ovat vertailujen ja asiakaspalautteen mukaan 30…100 % nopeampia kuin mitä revolverikoneilla, sillä työstöaikaa ei kulu työkalun vaihtoon sekä levyn siirtoliikkeet on optimoitu.

S1 laser

Muotoleikkaukset tehdään integroidulla IPG:n 2…3 kW kuitulaserresonaattorilla, jossa Salvagninin patentoima Dry Cooling -leikkuupää.

S1 Kombikoneen kompakti purku- ja niputuslaitteisto

Salvagnini S1 purku

Uusi purku- ja niputuslaitteisto mahdollistaa kombikoneen lävistettyjen, muovattujen ja kuitulaserleikattujen kappaleiden yksittäisen irroituksen ja niputuksen sekä rangan käsittelyn todella kompaktissa lattia-alassa. Hybridilävistys- ja muovauspää Thick-Turret työkaluille ja Dry Cooling- leikkuupää ilman typen käyttöä jäähdytykseen sekä Acut -paineilmaleikkuu työstää kappaleet alhaisen sähköenergian kulutuksen voimalla.