P2Lean taivutusautomaatti

salvagnini
box P2lean
  • Levynpitopihti pystyy käsittelemään vapaasti kaikkia arkkimuotoja.
  • Salvagnini ABA- työkaluvaihtojärjestelmä on markkinoiden nopein eikä aiheuta mitään odotusaikoja koneen käytössä sekä pneumaattisen lukituksen ansiosta se on myös ainoa täysin hydrauliikkavapaa järjestelmä.
  • Taivuttaa täysin automaattisesti kaikki esileikatut paneelin sivut, vain arkin panostus ja valmiin kappaleen poisto manuaalisesti.
  • Sopii erinomaisesti joustavaan Lean- tuotantoon.

P2Lean taivutusautomaatti taivuta- ja leikkaa optiolla (Option Cut)

Salvganini P2 Lean Ergo Cut

Salvagninin P2Lean taivutusautomaatti on entistä ergonomisempi aihion panostuksessa ja poistossa sekä nyt saatavissa myös taivuta- ja leikkaa (Option Cut) -ominaisuudella, jota on menestyksellä käytetty suuremmissa taivutusautomaateissa. Taivuta ja leikkaa (Option Cut) on tarjolla niin ikään pienimpään P4L-2116 -malliin.

P1/P2Lean P-Robot

P Robot

P1 ja P2 taivutusautomaatit voidaan varustaa uudella P-Robot kappaleenkäsittelysolulla. Yksittäiskappaleet tai piensarjat operaattori ajaa käsin panostaen ja poistaen kerta-ajolla mittatarkasti älykkäällä MAC 3.0 korjauksella materiaaliominaisuuksien mukaan. Miehittämättömään sarja-ajoon käytetään suoraan kappaleohjelmoinnin yhteydessä määriteltyä robottipanostusta ja -purkua. Lisäksi voidaan käyttää yhdistelmäajotapoja eli esim. operaattori panostaa ja robotti purkaa tai päinvastoin.

www.salvagninigroup.com