Kutsu Fredkon 50. juhlavuoden aloitukseen Konepajamessuille 19.-21.3.

Fredko 50 pysty logo

Kunniakkaan puolen vuosisadan yritystoimintaiän saavuttamisen vietto aloitetaan Fredko Groupissa työn merkeissä Konepajamessuilla Tampereella.

Konepaja esittelykuva

Osastollamme A650 on esille seuraavaa tarjontaa:

ehrt logo

Ensiesittelyssä Suomen messuilla: kuparisen, alumiinisen tai teräksisen lattamateriaalin lävistyksen, taivutuksen ja automaatioon markkinajohtajan, maahantuomamme saksalaisen EHRTin FlexPunch Compact -lävistyskeskus. Nimensä mukaisesti kompakti pakettiratkaisu lattamateriaalin työstöön, joka on neljällä työkaluasemalla varusteltu, täysin automaattinen CNC -lävistykone. EHRTin 3in 1 Multitool -työkaluja käyttämällä saadaan kerralla käytettäväksi maksimityökalumääräksi 9 lävistystyökalua ja yksi leikkaustyökalu, joten FlexPunch Compactilla voidaan tehdä myös monimutkaisempia virtakiskokappaleita. Ohjelmointi voidaan tehdä PowerCut toimisto-ohjelmistolla suoraan 2D- kuvista.

Ehrt FlexPunch

Taivutuskoneisiin on EHRT kehittänyt ainutlaatuisen ja patentoidun taivutuksen takaisinjouston korjausmenetelmän, jolla päästään jopa +/- 0,2 asteen tarkkuuksiin. EHRT koneiden ohjelmointi tehdään graafisella käyttöliittymällä, johon voidaan tehdä muutoksia myös suoraan koneen ohjauksesta. Tankoaihion pituus leikkaukseen ja lävistykseen saadaan suoraan taivutusohjelmasta.

ehrt taivutus

SV Metal logo

Näytteillä tsekkiläisen SV metalin Hydraulic Press Complex insertti­puristin, jolla erinomainen hinta-laatu­suhde. Koneen puristuspainetta voidaan säätää joko manuaalisesti tai automaattisesti esim. teräkselle tai muoville sekä iskurin korkeuden palautuspituutta rajata. Inserttipuristimeen on saatavilla laaja valikoima työkaluja sekä mm. nelihaarainen työkalupidinrevolveri.

SV metal HALSC7010

logo gimec trasparente blu

Gimec on italialainen särmäystyökalujen valmistaja, jonka tarjonnassa on saatavilla työkalut kaikkien eri särmäyspuristinvalmistajien kiinnityksillä, kuten mm. European (Amada, Uzma, Ermaksan, Durma, Baykal), Trumpf/Wila, Beyeler/Bystronic, LVD ja Haco.

Gimec European

Osastollamme voit tutustua työkalujen lisäksi myös erittäin kestävään Gimecin suojafilmiin sekä niiden kiinnittimiin.

Gimec TENS URET1

BLM logo

Messuilla esillä BLM Groupin 5D -laserilla muotoon leikattu Akrapovic tehopakoputki asenttuna Sherco TE300 Factory Editioniin.

Sherco SEF 300 01
banner20ltfree

LT Free 5-akselinen kuitulaser on ideaali ratkaisu kolmi-uloitteiseen kuitulaserleikkaukseen, kuten syväveto- tai hydromuovattujen kappaleiden rajaukseen tai jo taivutettujen putkien tai putkirakeiden leikkaamiseen. Lisäksi LT-FREE kuitulaseilla voi leikata myös normaalia arkkimateriaalia.

lt free high20flex 1

Leikattavan kappaleen käsittely voidaan hoitaa joko täysin manuaalisesti, erityisen kääntöpöydän avulla tai robottin avulla. Tule osastollemme A650 keskustelemaan BLM Groupin aluepäällikön kanssa BLM Groupin johtavasta putkentyöstötarjonnasta.

salvagnini

Osastollamme on esillä mm. taivutusautomaattien markkinajohtajan esimerkkikappaleita sekä hybridisärmärillä särmättyjä osia. 

Salva choose P4

MATRIXTOOLS LOGO

Osana Salvagnini Groupia Matrixin lävistystyökalut ovat hintakilpailukykyiset ja niissä on käyttäjän itseylläpidettävät työkalurungot. Pistimet ja tyynyt ovat yhteensopivia kaikkien yleisten Thick Turret -merkkien kanssa ja erityispiirteenä on pitkä kestoikä. Moderni tehdas ja täysin digitalisoitu tilausprosessi takaa nopeat toimitukset. Osastollamme A650 esille mallityökaluja.

Matrix thick turret

Mader logo

Saksalaisen Mäderin manuaalipuristimet soveltuvat erinomaisesti asentamis-, puristus-, lävistys- ja taivutustyövaiheisiin sekä moniin muihin kohteisiin. Laaja valikoima joko vipukäsikäyttöisiä tai paineilmalla toimivia malleja, joista muutama vipuvarsimalli esillä osastollamme.

Mader puristin

Tervetuloa juhlistamaan 50. toimintavuoden täyttymistä osastollemme A650, josta saat tietoa myös muusta tarjonnastamme sekä ranskalaisen päämiehemme Dimecon ja italialaisen Salvagninin tarjoamaa kuplivaa kuohujuomaa!

Fredko 50 vaaka logo