L5 Kuitulaser

salvagnini
  • 5G kiihtyvyyksiä saavuttava patentoitu compass- rakenteinen leikkuupää maksimoi liikkeiden dynamiikan ja minimoi kulutuksen.
  • Salvagninin patentoima Dry Cooling -leikkuupää säästää typen kustannuksissa.
  • Laseriin voidaan liittää APM paineennostinlaite, jolla leikataan paineilmalla aina 5 mm paksuuteen asti niin rosterilla, alumiinilla kuin normaali teräksellä. Tämä säästää merkitttävästi leikkuukaasukustannuksissa.
  • Kuitulaser säästää energiakustannuksissa 70 % verrattuna CO2 lasereihin.
  • Vähäinen ylläpitotarve, joten kustannukset per kappale yli 50 % alhaisemmat.
  • Kuitulaserlähteen teho 2…10 kW.
  • Uutuutena 50 micronin high density kuitukaapeli 8kW resonaattoriin, jonka leikkuuajoiltaan markkinoiden nopein aina 12 mm paksuuteen asti. Tällä kohdennetulla teholla pystytään leikkaamaan myös entistä paksumpaa materiaalia edullisesti paineilmalla aina 12 mm asti.
Salvagnini L5 10kW

Salvagninin lentävän optiikan sekä kombikoneen kuitulaser leikkaa pelkällä sähkön kustannuksella. Itse koneiden energiankulutukset on myös saatu todella alhaisiksi, jopa alle 10 kW suurussluokista. Patentoitu ja uusittu Dry-cooling leikkuupää jäähdyttää ilman typpeä ja Acut- paineilmalla leikkuu suoraan 6-7 barin verkosta täysin koneeseen integroidulla APM paineennostin- ja suodatinjärjestelmällä.

Kuitulasereiden automatisointi

Salva suutinvaihto

Salvagninin 2D kuitulaserleikkauksen perusominaisuuksia on tehokas leikkausprosessi ja automaattinen kappaleenkäsittely sekä erityisesti yksittäisten leikattujen kappaleiden irroitus ja niputus. Uusimpia ominaisuuksia on suuttimen vaihdon automatisointi, jolloin voidaan kuitulasersolulla leikata vaikka miehittömästi eri paksuisia materiaaleja.

Salva Flexcell

Kuitulaser sopii erinomaisesti leikkaamaan aihioita osana uutta Flexcell- tuotantosolukonseptia, jossa yksittäiset kappaletilaukset voidaan leikata vapaasti ohjelmoiden kuitulaserilla sekä taivutukset tehdään taivutusautomaatin ja särmärin muodostamassa joustavassa solussa.

Kompakti korkeavarasto arkkien panostukseen ja poistoon

LMT

Toisinaan esim. tilaratkaisut tai jatkotuotantoprosessi ohjaa kuitulaserin leikatun materiaalin käsittelyä entistä kompaktimpaan suuntaan. Tähän tarpeeseen Salvagnini on lanseerannut uuden kompaktin tornimaisen panostus- ja purkulaitteiston. Ainutlaatuinen hihnapurkuhaarukka mahdollistaa leikattujen arkkien tasaisen pinoamisen rangan mukana.

MCL

Edistyksellisempään yksittäisen kappaleen irrottamiseen löytyy useita eri ratkaisumalleja halutun tilamuodon kuin panostus- ja pinontapaikkojen määrän suhteen.

Salva MCU

Maailman johtavana automatisoitujen kuitulasersolujen toimittajana Salvagnini pysyy edelleen kehityksen kärjessä. Nyt tarjolla patentoitu, energiaa säästävä AVC (Advanced Vacuum Control) teknologia MCu kappaleen irrotus- ja niputuslaitteessa, jonka avulla manipulaattori voi käsitellä useita kappaleita (Full MultiGripping) kerrallaan vähentäen samalla läpimenoaikaa.

Salvagnini MCu Multigripping Air

LTWS varastotornin ja MCU kappaleenirrottajan yhdistelmä

L5 LTWS final

LTWS materiaalitornin sekä MCU- kappaleen irrottaja- sekä niputuslaitteen tyyppisissä automatisoiduissa kuitulaserleikkaussoluissa Salvagnini on markkinajohtaja.

Ohjelmointi

Salva SVS

Tarjolla on mm. SVS graafinen kappaleiden sijoittelu sekä hallinta-ohjelmisto osa-arkeille. Järjestelmä  muuttaa leikkuupään kameralla otetun kuvan vektorigrafiikaksi, jonka päälle laserin käyttäjä voi ohjelmoida vapaasti kappaleita. Lisäksi osaksi leikatuiden arkkien kuvista voidaan muodostaa erityinen varaston hallinta.

www.salvagninigroup.com