BLM Innova Open Housen uutuuksia

BLM Innova

Perinteikäs BLM Groupin avoimet ovet esittelytilaisuus Innova (aikaisemmin tapahtuma tunnettiin nimellä Intube) järjestettiin 20.9.-4.10. Levico Thermessä Italiassa. Nähtävissä oli koko tarjooma pyörösahoista, 2D-,3D- ja 5D- putki- ja levylasereista putken taivutukseen sekä päämuotoiluun.

BLM Adige LT12

Tilaisuudessa lanseeratiin uusi kuituputkilasermalli LT12 keski- ja suurikokokoisille halkaisijoille. Putkien ja profiilien syöttö aina 12,5 metrin pituuteen asti tapahtuu ketjusyöttölaitteella. Kuitulaserresonaattorin teho on 5 kW varustettuna 3D- leikkuupäällä. Käytössä on mm. Active Piercing ja Active Scan ominaisuudet.

Paineilmaleikkuuta LT Fiber.EVOlla

BLM innova mallikappale

Esimerkkikuvassa on alumiinikappaleiden leikkuujälki, jossa hyödynnetään ohjelmointiohjelmisto Artuben uutta Cap- ominaisuutta suljetun muodon tekemiseen sekä dynaamista Active Marking merkintää.  

All-in-One taivutusta esiaukoitetuilla putkilla

BLM innova all in one

BLM servokäyttöiset Elect ja E-Turn putkentaivuttimet voidaan yhdistää ohjelmallisesti Adigen putkilaserien kanssa niin, että Artube laserohjelma huomioi putken venymän ja takaisinjouston uudesta VGPNext taivutusohjelmasta saatujen korjaustietojen mukaisesti. Näin esiaukoitettujen putkien reiät ovat mittatarkasti paikoitettuina taivutuksen jälkeen. Uutuutena esillä eli Elect_LE malli vaihdettavalla tuurnalla sekä putkilaser- ja putkentaivutin yhdistettynä automaattisen AGV vaunun avulla.

LT Free 5D-kuitulaserleikkaus putkille ja muovatuille levyille

BLM LT Free innova

Modulaarinen rakenne mahdollistaa taivutettujen putkien ja muovattujen levyjen 5D -leikkaamiseen eri tuotantotarpeiden mukaan: pienille erille yksiasemainen versio, lisää tehokkuutta ja joustoa kahdella asemalla sekä paras tuottavuus kääntyvillä syöttöpöydillä. Erityspiirteenä mm. jigien tekeminen Active Gripper ohjelmoinnilla sekä taivutettujen putkien helppo paikoitus.