Adige LT8.20 Compact kuituputkilaser

BLM logo
Adige LT 8 Compact

Adige LT8.20 Compact on kuituputkilaser, jossa monipuolisen 3D- leikkauskirjaston ja ketjupanostuslaitteen avulla voidaan työstää erityisesti yksittäsiä palkkeja ja putkia. LT8.20 Compactilla voidaan leikata 12 metriä pitkä aihioita halkaisijaltaan max. 240 mm tai 200*200 mm.

Adige pora

Adige LT8.20 malleihin on saatavissa nyt myös LT14 ja LT24 Jumboista tutut poraus- ja kierteitysyksiköt, jossa myös kitkaporaus (Flow Drill) ominaisuus. Porausyksikössä on 7- asemainen työkalumakasiini.

Active Weld hitsaussauman tunnistus LT kuituputkilasereihin 

BLM active weld

Active Scan kamerajärjestelmää, jota käytetään putkimateriaalin kierouden takia reikägeometrioiden korjaamisessa, on nyt laajennettu tunnistamaan myös putkien hitsaussauma niin sisä- kuin ulkopuolelta. Skannausaika 2,5…6 sekuntia.

Ohjelmointia suoraan 3D- mallista Elements -tuoteperheellä

Immagine5c net

Niin putkilaserien kuin putkentaivuttimien ohjelmointiohjelmissa saadaan 3D -Importin avulla sekä leikattavat että taivutettavat putkiaihiot napattua suoraan 3D- mallista. Lisäksi mahdolliset valmistettavuuden vaatimat hienosäädöt ja muokkaukset ohjelmointiohjelmassa kappalegeometriaan voidaan viedä takaisin varsinaiseen 3D malliin.