linkedin 25Uutuuspoimintoja Euro-Blech16 messuilta

Näyteikkuna Lean- ympäristöön leikkaamisen, muokkaamisen ja muovaamisen osalta oli jälleen auki Euro-Blech messuilla Hannoverissa. Olemme poimineet seuraavia tietoja päämiestemme tärkeimmistä lanseerauksista:

Salvagninin Lean -ratkaisut

Aidon Lean -ympäristön toteuttaa FlexCell -joustava tuotantosolu, jossa L5 kuitulaser tilausohjautuvasti leikkaa, merkitsee, irrottaa ja niputtaa aihioita taivutusta varten.  Taivutukset tehdään täysin ilman asetusaikoja P2Lean taivutusautomaatin ja B3/ATA hybridisärmärin yhdistelminä. Uudessa B3/ATA särmärissä on ainutlaatuinen taivutuskierron aikana kulman mittaava, korjaava ja bombeeraava järjestelmä sekä ylä- ja alaterien automaattinen paikoitus.

Muita uutuuksia oli S4Xe/P4Lean tuotantojärjestelmän materiaalikäsittelyn todellinen monitoimilaite MC8, joka leikkuun ja taivutuksen välissä kuljettaa, kääntää, niputtaa, panostaa, pyörittää, bufferoi, poistaa ja optimoi tuotantovirtaa. Lisäksi esillä oli taivutusautomaattiperheen P1 -malli, joka on varustettu automaattisella ABA- työkalunvaihtojärjestelmällä sekä esitellään uutta STREAM ohjelmointi- ja tuotanto prosessin integroinnin ohjelmistokokonaisuutta hallissa 11, osasto D94.

Dimecon LinaCut -kuitulaser kelamateriaalille

DIMECO LINACUT AND ROBOT

Esittelyssä oli tuotantosolu, jossa suoraan kelamateriaalilta leikataan kuitulaserilla aihiot, jotka patentoitu piikkipöytäkuljetinjärjestelmä siirtää robottikäsittelylaitteen irrotettavaksi ja niputettavaksi.

 

 Opal WaterJet Combo EN rajaus

Nähtiin saksalais-puolalaisen valmistajan uusimmat ratkaisut 3D- leikkaukseen niin vedellä kuin plasmalla.

Ohjelmointia suoraan 3D- mallista BLM Elements -tuoteperheellä

Immagine1c 

Niin putkilaserien kuin putkentaivuttimien ohjelmointiohjelmissa saadaan 3D -Importin avulla sekä leikattavat että taivutettavat putkiaihiot napattua suoraan 3D- mallista. Lisäksi mahdolliset valmistettavuuden vaatimat hienosäädöt ja muokkaukset ohjelmointiohjelmassa kappalegeometriaan voidaan viedä takaisin varsinaiseen 3D -malliin.