linkedin 25Uudet FredWeld hitsauslaitteiden huolto- ja kunnostuspaketit

Fredko Group on kehittänyt yhteistyössä kumppaniverkostonsa kanssa hitsauslaitteiden FredWeld -palvelupaketteja, joka tarjoaa sertifioitua hitsauslaitteen huoltoa ja kunnostusta kilpailukykyiseen hintaan. Huollettavia merkkejämme on mm. Kemppi , Fronius, Migatronic, Esab jne.

tramet

FredBest asiakaspalvelu laajenee kattamaan uusia merkkejä

Aina on oikea aika tarkistaa koneidenne mahdolliset varaosa- ja huoltotarpeet etukäteen kuntoon. Näin armistat, ettei  tule turhia katkoksia tuotantoon varaosien puutteiden tai vaillinaisen huollon takia.

Uusia merkkejä huolto- ja varaosavalikoimassamme ovat kumppaniemme kautta mm.: Ermaksan, Haco, Gasparini, Baykal, Ajan, Microstep, Meba, Knuth, MG ja Akyapak.

FredBest valmistajat ja varaosakanavat:

Olemme listanneet ne muokkaavat, muovaavat ja leikkaavat työstökoneet ja valmistajat, joille saat alkuperäiset tehdasvaraosat nopealla toimituksella sekä kattavat huoltopaketit- ja korjauspalvelut asiakaspalvelutiimiltämme.

Särmärit, leikkurit ja muut levytyökoneet:
Durma, Ursviken, LVD, Mecos (Salvagnini), Donewell, Pullmax, Dimeco, Stierli, Zopf, EHRT, Stam, Biegemaster, TTe, Whitelegg, Firmac, Cemsa
Puristimet
PMB, AP&T, Aros, Tranemo, Dirinler, Sahinler, Mäder, Dimeco, Zani
Putkentyöstö ja rakenneteräs
BLM, Adige, Herber, Ficep
Sahat
FMB, Simec, Adige
Työkalut ja muut kulutusosat:
Euram, Bors, Parma Stamp, Pb engineering, Hypertherm, Viktor, Mubea, Rolleri, UHDE, Omni-X, Sigarv,
Syöttölaitteet ja kappaleenkäsittely:
PA, GPA
Plasma ja vesileikkurit:
Eckert
Merkkaus ja pintakäsittely:
Wheelabrator, Schlick, Gutmann, Georg Fischer, BCP , DISA, Spencer Halstead, Tilghman , BMD, Sisson Lehmann, Gecam, Eurotec