linkedin 25Plasmaleikkauskoneet

 Eckert 3d leikkuu

Saksalais-puolalaisen plasma-, kaasu-, ja vesileikkurivalmistajan Flex Head 3D leikkuupää plasmoille pyörii 540° sekä kallistuu +/- 45 °, joka mahdollistaa näin viisteiden ja eri muotojen joustavan tekemisen plasmaleikkauksen yhteydessä. Eckertin kehittämä leikkuupään rakenne tarjoaa viisteplasmaleikkaukseen erinomaisen 0,1 mm todellisen tarkkuudeen. 

Onyx- plasmaleikkuri

Eckert Onyx Tlo

Leikkuuportaalin maksimi työskentelyleveys on 7000 mm, jonka paikoitusnopeus on 25m/min. Vahvistetun runkorakenteen sisään on integroitu kaikki oheislaitteet, kuten servo-ohjaimet, hajautettu sähköjärjestelmät sekä happi, kaasu ja paineilmaliitynnät, paineenalentajat sekä venttiilit. Tällainen integroitu runkoratkaisu pidentää merkittävästi komponenttien elinkaarta, koska ovat suojassa leikkuu- ja hitsauspäälltä eikä kosteusvaikutuksia.  Kaasuleikkauksella päästään 300 mm materiaalipaksuuteen, kun käytetään erityisiä lämpösuojalaitteita.

Eckert Sapphire

Eckertin plasmalähteenä voidaan käyttää niin Hyperthermin, Kjellbergin kuin Victor laitteita.

Eckertin Dual Flex 3D leikkuupää

Eckert DualFlex

Eckert on kehittänyt ainutlaatuisen 3D DualFlex -leikkuupään, jossa voi vaihdella sekä hienosädeplasmaa kuin kaasuleikkausta. 

Chrome Multiplatform plasmaleikkuri

Eckert chrome transparent

Suurimpana uutuutena on plasmaleikkurissa leikkuuportaalin laajennettavuus Plug&Play periaatteella. Näin Chrome käyttäjä voi lisätä tai muuttaa leikkuuportaalin leikkuupäitä tarpeiden muuttuessa. Plasma- ja kaasuleikkuupäitä saatavissa kattaen paksuudet 1...150 mm. Lisäksi kokonaan uudet johderatkaisut mahdollistavat entistä nopeammat ja tarkat leikkuuliikkeet.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso myös Eckertin laaja valikoima muita vesi-, plasma- ja kaasuleikkauskoneita: www.eckert.com.pl


Ajankohtaista