linkedin 25Durma viisteplasmoja Metalliset Groupille

Maailman ensiesittelyssä Finntecissä nähtiin Fredkon maahantuoman Durman 3D kombiviisteplasma, jolla voi vapaasti ohjelmoiden viisteleikata niin metallilevyjä kuin teräsputkia. Erillisellä porausyksiköllä onnistuu myös kierteitys. Viisteplasmat toimitetaan Metalliset Groupin kahdelle tehtaalle Suomeen ja Viroon.

Durman kompiviisteplasmassa on käytetty alan parhaita komponentteja ja osakokonaisuuksien toimittajia. Plasman lähteenä käytetään Hyperthermin toimittamaa 400 A yksikköä. Kombiplasman ohjaus on italialaisen ESAn käsialaa. Ohjelmoitavan viisteenteon mahdollistaa 3D leikkuupää, joka on Imatechon valmistama. Kappaleohjelmointi ja NC- ohjelmien postprosessointi tehdään Lantekin ohjelmilla.
 
Leikkuupöytä on 3*12 metriä, joka mahdollistaa samanaikaisesti leikkaamisen pöydän toisessa päässä ja toisella puolella leikattujen kappaleiden irrottamisen sekä uuden metallilevyn panostamisen. Durma on kehittänyt putkenleikkuussa käytetyn pyörivän karan, jonka avulla voidaan leikata aina 6 metriä pitkiä teräsputkia plasmalla.

Durma on Turkin suurin ja Euroopan suurimpia särmäri- ja leikkurivalmistaja. Turkkilaisista ohutlevykoneista Durmalla on laajin referenssitoimituslista Suomessa johtuen osaltaan siitä, että Fredko on yli 15 vuotta eli pisimpään maahantuonut Durmaa muihin turkkilaisiin valmistajiin verrattuna. Menestyksen on mahdollistanut Durman moderni valmistus ja käytetyt laadukkaat komponentit, jotka varmistavat pitkän käyttöiän hyvällä hinta-laatusuhteella. Lisäksi Durmalla on laaja ja koko ajan kehittyvä valikoima, josta hyvänä esimerkkinä on Finntecissä Durman Kombiviisteplasman ensiesittely.

Lisätietoja:
Fredko Oy Ab Tapani Luostarinen, 010- 8391 218, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Metalliset Group, Jukka Kivistö, 0400 486 093

Maailman johtava Salvagninin kuitulasersolu rantautui Suomeen

Ensimmäinen tilaus täysin automaattisesta Salvagninin kuitulasertuotantosolusta vahvistui kesäkuussa 2012. Kyseessä on toimitus, joka sisältää kuusikymmentäpaikkaisen korkeavaraston, arkkien panostusyksikön, L3 kuitulaserin sekä yksittäisten leikattujen kappaleiden irroitus- ja pinontalaitteiston. "Asiakkaan päätöksenteossa merkittävässä roolissa oli eri toimittajien kanssa tehdyt testiajot, jossa haasteellisen 0,5 mm rosterilevyn nestejä piti leikata kuitutalaserilla sekä irroittaa leikatut kappaleet sekä pinota automaattisesti eri nippuihin. Tässä testissä Salvagninin pisin kokemus aidosta kuitulaserteknoligiasta sekä erityisesti automaattisesta kappaleenkäsittelystä todisti vahvuutensa saavuttaen 100 % onnistumisen muiden toimittajien tulosten jäädessä selkeästi alhaisemmiksii." selvittää Salvagninin aluepäällikkö Giovanni Piccolo ja jatkaa: " Yhteistyö Fredkon kanssa on alkanut erittäin tuloksekkaasti ja käynnissä olevien projektien perusteella voimme odottaa markkinaosuutemme kasvua Suomessa niin kuitulasereiden kuin taivutusautomaattien sektorille. Myös lävistys- ja leikkauskeskusten osalta olemme saaneet mukavia pääavauksia." Ensimmäinen kuitulasersolu toimitettiin Metokselle Keravalla marraskuussa 2012.

Lisätietoja: Tj. Pasi Pitkänen, 0400-956828 tai See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. .