linkedin 25Messujen ja tapahtumien uutuuksia Fredkon päämiehiltä

Fredko Groupin päämiehet järjestivät viime syksyn ja loppuvuoden aikana esittelytilaisuuksia ja osallistuivat kansainvälisille messuille. Alla koottuna tärkeimmät esittellyt uutuudet eri tapahtumista:

 Esittelyssä oli koko uusin tarjonta putkentyöstöön. Markkinajohtajan putkilaserit, pyörösahat, putken- ja langantaivuttimet sekä putkenpäänmuotoilijat. 

BLM Smart loading

Putkentaivutintehtaalla Cantussa oli nähtävissä mm. uudet heavy duty putkentaivuttimet.

LT7 robot

Levicon saha- ja putkilasertehtaan uutuuspoimintona mm. markkinoiden nopein kuituputkilaser LT7, johon saatavissa nyt myös robotisoitu kappaleen niputus.

Salvagninin osastolla vetonaulana oli maailman myydyimmän taivutusautomaatin P2Leanin ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten uusi ergonominen panostus/purku sekä Taivuta ja leikkaa -ominaisuudella tehdyt uskomattomat tuotteet, kuten kapeat profiilit. 

P2lean 2120

Ficepin osastolla oli esillä Gemini, joka yhdistää viisteplasmaleikkauksen, jyrsinnän, porauksen ja kierteytyksen eri työvaiheet yhteen leikkuu- ja työstösoluun erilaisten varusteluosien tekoon.

Fthumb3 1 3 7 CNCgantryplateplasmadrillGemini jpg

Ensiesittelyssä oli S1 kombikoneen uusi purku- ja niputuslaitteisto, joka mahdollistaa lävistettyjen, muovattujen ja kuitulaserleikattujen kappaleiden yksittäisen irroituksen ja nipotuksen sekä rangan käsittelyn todella kompaktissa lattia-alassa. Hybridilävistys- ja muovauspää Thick-Turret työkaluille ja Dry Cooling- leikkuupää ilman typen käyttöä jäähdytykseen sekä Acut -paineilmaleikkuu työstää kappaleet alhaisen sähköenergian kulutuksen voimalla.

Salvagnini S1 purku


Ajankohtaista