linkedin 25Runsaasti näyttely- ja messutarjontaa sekä konelanseerauksia syksyn aikana

Uusimmat tuotantoperiaatteet ja -ympäristöt, kuten Lean ja Industry 4.0, alkavat jalkautua käytöntöön monella rintamalla syksyn näyttely- ja messutarjonnassa Esittelemme yhdessä päämiestemme kanssa monia laiteuutuuksia niin kotimaassa kuin muualla Euroopassa. Alla tärkeimpiä poimintoja syksyn tapahtumista ja niiden ensiesittelyistä ja halutessasi voit ilmoittautua kauttamme tapahtumiin.

BLM Intube Open House 18.-30.9., Levico Therme, Italia

Levico

Nähtävillä oli upeissa Trenton Alppilaakson maisemissa on laaja kattaus uutta putkentyöstöteknologiaa, kuten:

Putkilaserit, joista maailman ensi-illassa LT7 kuituputkilaser, jossa 3D- leikkuupää sekä muut kuituteknologiaa hyödyntävät malli LT Fiber, LT8.10 ja LT14.

Täysin servo-ohjatut putkentaivuttimet, joiden B-Right ominaisuudella voidaan tehdä kerralla oikein taivutetut ja esi- tai jälkikäteen leikatut putket. Esittelyssä myös Four Runner-  työstösolu, jossa kelalta syötetään ja taivutetaan tuurnan kanssa.

Putken pään muotoiluun näytteillä uusi, täysin servokäyttöinen E-Shape -malli.

Sahaukseen ja tankojen työstöön esittelyssä huipputehokas CM602 pyörösaha sekä tankojen joustavaan leikkaavaan sekä lastuavaan työstöön CM80 ja EM80 koneet.

Schweissen&Schneiden, 25.-29.9. Essen, Saksa

Italiaisen päämiehemme Ficepin osasto 13C75 löytyi hallista 13, josta saat nähdä ja kuulla kaikista rakenneteräksen ja eri profiilien työstöön liittyvistä uutuuksista

Eckert Onyx Tlo  

Samasta hallista 13 löytyi myös maahantuomamme saksalais-puolalaisen Eckertin osasto 13D81. Esillä oli uutuuksia vesi- ja plasmaleikkaukseen sekä niiden yhdistelmäkoneisiin.

Teknologia17/Levytyö, 10.-12.10. Helsingin Messukeskus

 

Tuomme osastollemme kolme Suomen ensiesittelyuutuutta: Salvagninin B3 hybridisärmärin, BLM Groupin E-Flex putkentaivuttimen sekä Eckertin Onyx 3D -plasmaleikkurin sekä muuta mielenkiitoista tarjontaa.

B3 SLIDE SALVAGNINI

Salvagninin B3 hydridisärmäristä löytyy seuraavia asetusaikoja pienentäviä ja itse särmäyksen laatua parantavia ominaisuuksia, kuten ylätyökalujen automaattinen paikoitus ATA, materiaalin ominaisuuksia mittava ja kulmaa sekä bombeerausta korjaava MAC 2.0 ja ainutlaatuinen Direct Drive- voimantuotto, joka yhdistää hydraulikoneen pikaliikkeen nopeuden ja servokoneen tarkkuuden yhteen pakettiin.

BLM Groupin servo-ohjattu E-Flex langantaivutin taivuttaa suoraan kelasta erilaisia lankamateriaaleja vapaasti ohjelmoitavista sekä nopeasti.

 E FLEX

Uuden sukupolven Onyx 3D- plasmaleikkuri jatkaa Eckertin tuotekehityksen evoluutiota. Entistä jäykempi runkorakenne ja siihen integroidut oheislaitteet yhdessä Fredkon paikallisen asiakaspalvelutuen kanssa takaavat pitkän elinkaareen.

Keskiviikkona 11.10. messuilla on pidennyt aukioloaika, jonka kruunaa illan päättävä Lauri Tähkän konsertti osastomme läheisyydessä messualueella.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

BlechExpo 7.-10.11. Stuttgart, Saksa

Tämä ”mini-Blech” -messuiksikin kutsuttu näyttely Etelä-Saksassa, aivan lentokentän kupeessa, kasvaa vuosi vuodelta ”isoveljeään” kiinni. Näytteilleasettajina on kaikki merkittävimmät muokkaavan, muovaavan ja leikkaavan sektorin laitevalmistajat, kuten miltei kaikki Fredkon päämiehet. Messulanseeraukset julkistetaan lähempänä.

  

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Ajankohtaista