linkedin 25Ena Vision 3D -metallintulostimet materiaalia lisäävään valmistukseen

Yli 50 vuoden ajan Ermaksan on kasvattanut kokemustaan innovatiivisista teknologioista. Materiaalia lisäävän valmistuksen (AM) teknologoihin on panostettu kymmenien miljoonien investoinneilla tuotekehitykseen ja valmistusprosesseihin. Panostusten tuloksena on nyt tarjolla optimoidut ratkaisut ydinosiin materiaalia lisäävän tuotannon teknologiaketjussa, erityisesti 3D -metallitulostuksessa.  

EON SLM-SLS Resonaattori

Ermaksan EON

Ermaksan on kehittänyt EON kuitulaserresonaattorin juuri lasersulatukseen ja -sintraukseen, joita käytetään 3D- metallintulostuksessa. Teholuokat 500W, 750W ja 1kW.

 Ena Vision 120 3D- Metallintulostin

Ermaksan Enavision 120

Ena Vision 120 on kompakti 3D -metallintulostin, jolla voidaan tulostaa maksimissaan 120*120 mm kuution kokoisia kappaleita. 120 malli tarjoaa mm. korkean tarkkuuden nopeaa prototyyppivalmistusta, mutta erittäin kustannustehokkaasti lyhyellä takaisinmaksuajalla. Teollisuus 4.0 vaatimukset on huomioitu esim. etäyhteystuella ja intuitiivisella käyttöliittymällä. Kuitulaserresonaattorin teho 150 W (optio 300W).

Ena Vision 250 3D- Metallintulostin

Enavision 3D printer

Ena Vision 250 3D-tulostin käyttää jauhepetiteknologiaa, jossa metallijauhe sulatetaan lasersäteen avulla kasvatusalustaan kiinni kerros kerrokselta 3D -mallin mukaiseksi kappaleeksi. 3D- metallintulostuala on 250 mm*250 mm*300 mm. Kuitulaserresonaattorin teho 500 W (optio 1kW). Saatavilla myös Twin-Laser järjestelmänä, jolloin tulostusnopeus kasvaa 90 % sekä tulostusala suurenee. 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

http://www.ermaksan.com.tr/en-EN/Ermak/TECHNOLOGY/3D-Printer


Ajankohtaista